Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Sunnyclist
The Revolution in Green Mobility
 

Όλα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το Sunnyclist.

Το Sunnyclist είναι ένα καινοτόμο υβριδικό όχημα, δημιουργία της Ενεργομηχανικής Κρήτης, εταιρίας που έχει ιδρυθεί από το μηχανικό Μανώλη Τσικανδυλάκη στο Ηράκλειο. Το τρίκυκλο όχημα μας παρουσιάσθηκε το Σεπτέμβριο του 2013 και μπορεί να κινηθεί αξιοποιώντας συνδυασμούς Ηλιακής, Ηλεκτρικής και Μυϊκής ενέργειας. Έχει ήδη κερδίσει διακρίσεις σε ελληνικές και ευρωπαϊκές εκδηλώσεις, ενώ η έναρξη της παραγωγής του ξεκίνησε την Άνοιξη του 2014.

Παρουσιάζοντας το Sunnyclist στο ευρύ κοινό.
Crowd-Funding καμπάνια για το Sunnyclist.

Η εταιρεία μας Enermech, που είναι η υπεύθυνη δημιουργός του σχεδίου Sunnyclist, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης ετοιμάζει το νέο της ηλιακό τετράτροχο όχημα.

Aπό το 2019 με προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις έχουμε ξεκινήσει το νέο Project Sunnyclist L7e-C.

To νέο πρωτότυπο του Sunnyclist είναι τετράτροχο και ανήκει στην κατηγορία L7e-C. Eπιδοτείται από τη Δράση 4.f.1-«Συμπράξεις Επιχειρήσεων με Οργανισμούς Έρευνας και Διάδοσης Γνώσεων, για την προώθηση τεχνολογιών χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα»

Αυτό το καλοκαίρι του 2023, το νέο πρωτότυπο μας Sunnyclist L7e-C θα είναι έτοιμο. Με την δύναμη του ήλιου θα παράγει και θα χρησιμοποιεί την ηλεκτρική ενέργεια που θα χρειάζεται για την κίνηση του.

Νέο Design

To Sunnyclist L7eC
To Sunnyclist L7eC

Στο Sunnyclist L7e-C η εγκατεστημένη ισχύς της φωτοβολταϊκής γεννήτριας αυξάνεται σε 780W. Οι μισές κυψέλες όμως είναι κρυμμένες και εκτείνονται μόνο όταν το όχημα είναι σταθμευμένο. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ένα κομψό design με καλή αεροδυναμική, διατηρώντας την επάρκεια σε ηλιακή ενέργεια. Το σχέδιο ανήκει στο βιοχηχανικό σχεδιαστή Μιχάλη Ρούλιο.

Crash Test Simulation για πιο Ασφαλές πλαίσιο

To Sunnyclist L7eC

Σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης, το νέο πρωτότυπο θα διαθέτει στιβαρό πλαίσιο αλουμινίου το οποίο έχει μελετηθεί με προσομοίωση Crash Test με τη χρήση εξειδικευμένου πακέτου λογισμικών της εταιρίας ΒΕΤΑ CAE Systems S.A.

Νέα ηλεκτρονικά συστήματα

Τα νέα ηλεκτρονικά συστήματα τoυ Sunnyclist L7eC
Πλήρες σύστημα διαχείρισης με νέα ηλεκτρονικά συστήματα.
To Sunnyclist L7eC
Διαχείριση - Ενημέρωση με το Sunnyclist App.

Τώρα...

Ο βιομηχανικός σχεδιαστής Μιχάλης Ρούλιος δοκιμάζει το νέο Sunnyclist L7eC
Virtual Reality & Sunnyclist.

Ο Βιομηχανικός σχεδιαστής Μιχάλης Ρούλιος, υπεύθυνος για τη νέα εμφάνιση του Sunnyclist Le7C.

Με τη βοήθεια σύγχρονων Virtual Reality εργαλείων και νέων μεθόδων βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο εργονομικό σχεδιασμό.